Waarom kiezen voor Tonen Automotive?

Niels Tonen, oprichter en eigenaar van Tonen Automotive, heeft ruim 20 jaar ervaring in de autowereld. In 2009 werd het tijd om deze kennis en ervaring in te gaan zetten voor een eigen bedrijf, Tonen Automotive.

Tonen Automotive heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het importeren en verkopen van Volvo occasions. Het bedrijf geniet van een sterk groeiende populariteit en mag zich inmiddels zowel tot een van de toonaangevende Volvo occasion specialisten rekenen, als wel een specialist op het gebied van autoimport.

Inmiddels zijn er ruim 350 Volvo’s door ons geïmporteerd, die allemaal hun weg hebben gevonden naar tevreden klanten in heel Nederland. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de ervaringen van onze klanten.

Door onze ervaring en specialisme weten we het kaf van het koren te scheiden. Wij controleren onze auto’s met officiële Volvo uitlees apparatuur en garanderen de kilometerstand. De vijver waarin wij vissen is groot. Om er voor te zorgen dat we alleen de allerbeste occasions voor u inkopen, zijn we vaak op pad in het buitenland.

Tonen Automotive heeft tevreden klanten uit geheel Nederland.


##Ruim 20 jaar automotive ervaring

Niels Tonen heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan in de automotive branche. Gedurende 12 jaar heeft Niels zich binnen het PON concern diverse disciplines eigen gemaakt, van logistiek medewerker tot vestigingsmanager van een Volkswagen & Audi dealer bedrijf. De laatste jaren van zijn carrière is Niels bedrijfsdirecteur geweest bij een grote Mercedes-Benz dealer in het zuiden van het land.

Eind 2009 was de tijd aangebroken om al deze ervaringen te bundelen in “Tonen Automotive”. Tonen Automotive onderscheidt zich in de markt vanwege het feit dat u als gewaardeerde (potentiële)klant alleen van doen heeft met Niels Tonen zelf, dus geen onnodige communicatie. Hij regelt alles voor u. Dit in combinatie met zijn zeer hoge kwaliteitsbesef heeft dit geresulteerd in een grote groep buitengewoon tevreden klanten.


##Specialist in VOLVO import

Tonen Automotive heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in het importeren en verkopen van gebruikte Volvo’s. Inmiddels heeft Tonen Automotive zijn 300ste Volvo geïmporteerd. Wij durven te zeggen dat we kwaliteit van rommel kunnen onderscheiden. Het internationale netwerk dat wij in de loop der tijd hebben opgebouwd zoekt voor ons actief naar de beste auto’s.

Auto’s zonder historie komen er bij ons niet in en alle auto’s worden gecheckt op echtheid en originaliteit van km’s. Vrijwel alle auto’s rijden wij vanuit het buitenland zelf terug naar huis, met maar één reden. Wij willen weten hoe de technische kwaliteit van de auto is. Na binnenkomst van de auto zorgen wij dat deze volledig technisch wordt klaargemaakt, onderhoud wordt uitgevoerd, evt. technische mankementen worden gerepareerd en daarna wordt de auto volledig gereinigd.

Ons credo is dan ook: “Wij maken een auto klaar alsof we er zelf mee zouden gaan rijden” dus GEEN concessies!

Mensen vragen ons wel eens: “Waarom alleen buitenlandse auto’s?”. Nou die vraag is eigenlijk heel simpel te beantwoorden. Als je echt alleen maar kwaliteit wilt inkopen zul je moeten vissen in een hele grote vijver.

“Heeft dit dan ook een prijsvoordeel?” Jazeker, maar dit is niet ons hoofddoel. Goede kwaliteit leveren voor een scherpe prijs dat is wat wij willen en ook doen!

Mocht de door u gezochte auto momenteel niet op voorraad staan, dan gaan wij graag voor u op zoek. Kijk voor meer informatie bij het hoofdstuk zoekopdracht of neem gerust contact op. Kijk ook eens naar ons huidige aanbod.


##Wij garanderen de kilometerstand

Door ons specialisme in auto-import weten wij inmiddels hoe we auto’s op echtheid kunnen controleren. Na ruim 20 jaar ervaring maken ze ons niets meer wijs. Wij controleren onze auto’s met officiële Volvo uitlees apparatuur. Vanzelfsprekend kijken we ook naar de algehele staat, de chronologica van de onderhoudsintervallen en de aanwezigheid van eventuele aftersales kenmerken.


##Scherpe verhouding tussen prijs en kwaliteit

Mensen vragen ons wel eens: “Waarom alleen buitenlandse auto’s?”

Nou die vraag is eigenlijk heel simpel te beantwoorden, Als je echt alleen maar kwaliteit wilt inkopen zul je moeten vissen in een hele grote vijver. “Heeft dit dan ook een prijsvoordeel?” Jazeker, maar dit is niet ons hoofddoel.

Goede kwaliteit leveren voor een scherpe prijs dat is wat wij willen en ook doen!


Ruim twintig jaar automotive ervaring

Hierdoor beschikken wij over een groot internationaal netwerk van specialisten.

lees verder!

Specialist in Volvo import

Tevens beschikbaar voor uw eigen zoekopdracht!

lees verder!

Kilometer garantie

Alleen gegarandeerde kilometerstanden.

lees verder!

Scherpe verhouding van prijs en kwaliteit

 

lees verder!